fons3.png

Vida Saludable

Benvolgudes famílies,

El nostre centre s’ha adherit al Pla de consum de fruita a les escoles, que s’ha posat en marxa des del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA), amb ajuda financera de la Unió Europea.

La participació en aquesta campanya s’emmarca dins els objectius del nostre projecte ambiental d’afavorir una dieta sana i equilibrada, promoure el consum de fruita i fomentar hàbits d’alimentació saludables.

Tot l'alumnat del centre rebrà,  a partir de dia 11 d'abril i durant set dimecres seguits, una peça de fruita o un suc, subministrat per FRUITA BONA HORTOFRUTICOLA SAT.

El repartiment es farà abans del pati, per la qual cosa es pot tenir en compte a l'hora de preparar el berenar.

Atentament,

L'Equip Directiu.

L'Organització Mundial de la Salut (OMS) defineix la salut com "un estat de complet benestar físic, mental i social", el que suposa que aquest concepte va més enllà de l'existència o no d'una malaltia. En conseqüència, més que d'una vida sana cal parlar d'un estil de vida saludable del qual formen part l'alimentació, l'exercici físic, la prevenció de la salut, el treball, la relació amb el medi ambient i l'activitat social.

Enquesta de Vida Saludable

fondolapicescolores.jpg

Menjar Saludable

Orientació Acadèmica I Professional