fons5.png

PROGRAMA EOIES A LA RIBERA

A l'IES La Ribera (Can Pastilla ) un any més posam en marxa el programa de col·laboració entre l'Escola Oficial d'Idiomes de Palma i el nostre centre. Aquest programa, denominat EOIES el duim a terme al llarg de tot el curs escolar i va dirigit als alumnes de 4t d'ESO, 1r i 2n de Batxillerat i es fa en l'idioma ANGLÈS i ALEMANY..

En el cas d'anglès, els alumnes que hi participen es preparen per l'examen del nivell B1i B2.1, i seran avaluats segons les formes i criteris en que s'imparteixen aquests nivells a l'Escola Oficial d'Idiomes.

Quant a alemany, els alumnes prepararan els nivells A1 i A2. Els alumnes interessats es preparen per l'examen durant les seves classes d'anglès i d'alemany amb els seus propis professors de l'idioma, i NO implica càrrega lectiva suplementària, encara que si implica un treball individual a casa.

En aquest curs 2019-2020 participen al programa 90 alumnes per anglès i 41 per alemany.

Enguany degut a la gran demanda que el programa té al nostre institut, hem hagut de sol·licitar a Conselleria una ampliació de grups als dos idiomes que finalment se'ns ha concedit. Els alumnes que fan el programa estan molt implicats i il·lusionats amb la possibilitat de poder ampliar els seus coneixements i de poder accedir a una titulació de l'Escola Oficial d'Idiomes . Cal dir que el dret d'exàmens inclou la convocatòria de juny i setembre, amb la qual cosa si suspenen alguna de les parts de la prova ordinària tenen la oportunitat de tornar-ho a intentar a la prova de setembre.

Trobareu tota la informació general sobre el programa EOIES a la pàgina web de la Conselleria d’Educació i Universitat:

 

 


fondolapicescolores.jpg

Menjar Saludable

Orientació Acadèmica I Professional